ανάπτυξη και δημιουργία παιχνιδιών

δημιουργία παιχνιδιών με Unity3D

Στη firebit μπορούμε να κατασκευάσουμε από την αρχή ένα παιχνίδι για εσάς. Αυτό μπορεί να έχει διάφορους τύπους, 3D game, 2D game, εκπαιδευτικό παιχνίδι, παιχνίδι διασκέδασης κ.λ.π.

Χρησιμοποιούμε το Unity3D και αναπτύσσουμε τον κώδικα του παιχνιδιού σε γλώσσα C# ώστε αυτό να είναι δυναμικό, επεκτάσιμο και παραμετροποιήσιμο. Τα παιχνίδια μπορούν να συνδέονται με εξωτερικές πηγές δεδομένων, με βάσεις δεδομένων κ.λ.π. Φυσικά τα παιχνίδια είναι διαδραστικά ενώ υπάρχει η υποστήριξη και Physics Engine ώστε να προσομοιώνεται καλύτερα και πιο ρεαλιστικά η πραγματική φύση των αντικειμένων.

Επιπλέον, μπορούν να εγκατασταθούν λειτουργίες Push Server, Analytics, Analytics Events κ.λ.π.

γιατί Unity3d?

Το Unity3D είναι αυτή τη στιγμή η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα ανάπτυξης παιχνιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 5 δις downloads εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με Unity3D, ενώ το χρησιμοποιεί και το 34% των καλύτερων παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια που φτιάχνονται στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε όλες τις φορητές συσκευές αλλά και σε ένα πλήθος ακόμα συσκευών όπως desktop, VR glasses, XBOX, Playstation και μέσω του WebGL μπορούν να λειτουργήσουν και σε Web. Έτσι έχουμε ένα codebase και βελτιώνουμε τα επιμέρους χαρακτηριστικά ανάλογα με την πλατφόρμα-στόχο.

ανάπτυξη και δημιουργία παιχνιδιών

κατασκευή παιχνιδιών

ανάπτυξη και δημιουργία παιχνιδιών

gamification

κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών

optimization

ανάπτυξη και δημιουργία παιχνιδιών

localization

κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών

social engagement

συνέχισε να πηγαίνεις

μπροστά!

κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών

Είμαστε ανοιχτοί σε καινοτόμες προτάσεις και συνεργασίες.

Είμαστε εδώ να συζητήσουμε οποιαδήποτε ιδέα έχετε.

σας ακούμε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ