εφαρμογές για facebook

εφαρμογές για facebook και διαγωνισμοί

Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξειδικευμένες εφαρμογές για facebook ώστε να ενισχύσουμε την ηλεκτρονική σας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εφαρμογές facebook μπορεί να λειτουργούν μέσα στην πλατφόρμα και να είναι διαδραστικές, να συνδέονται με εξωτερικές πηγές δεδομένων, με βάσεις δεδομένων, API’s κ.λ.π. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κληρώσεις, διαγωνισμούς, εγγραφή σε newsletters κ.λ.π.

σύγχρονες τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε γράφονται σε HTML5 και WebGL και δεν χρησιμοποιούμε ΠΟΤΕ flash. Έτσι πετυχαίνουμε σύγχρονο και μοντέρνο περιβάλλον που μπορεί να επεκταθεί και μοντέρνα αισθητική για τους χρήστες με υψηλή λειτουργικότητα, ώστε η ίδια εφαρμογή να μπορεί να δουλέψει σε όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet, smartphone).

εφαρμογές για messenger
εφαρμογές για messenger

quiz – παιχνίδια ερωτήσεων

Δημιουργήστε παιχνίδια γνώσεων, ερωτήσεων και personalized quiz για τους πελάτες/χρήστες/επισκέπτες σας.

Δώστε τους τη δυνατότητα να μοιραστούν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού τους με τους φίλους τους ώστε να προωθήσετε ακόμα περισσότερο το brand σας.

Συνδέστε τα αποτελέσματα του παιχνιδιού με διαγωνισμούς, προσθέστε στην καμπάνια σας gamification και δείξτε ότι σκέφτεστε τους χρήστες σας!

κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών

Είμαστε ανοιχτοί σε καινοτόμες προτάσεις και συνεργασίες.

Είμαστε εδώ να συζητήσουμε οποιαδήποτε ιδέα έχετε.

σας ακούμε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ